Martin Skjærup Nielsen

Mit navn er Martin Skjærup Nielsen og kommer fra Odense. Grafik er min store force og marketing er min store passion – Alt fra konceptudvikling, grafisk udarbejdelse, brugeroplevelse, statisik, SEO, og selvfølgelig online/offline markedsføring!

  • USA Tours website
  • Martin Skjærup Nielsen, Trade Expansion projekt

Projekter

Se her et uddrag af mine webløsninger som er designet af mig.

For at se alle mine projekter, bedes du gå til min projekt-side, hvor alle typer af projekter er listet. Klik på knappen herunder:

Mine færdigheder

Min studietid og erhvervserfaring har givet min bred viden, som gør mig ideel i en marketingafdeling, da jeg kan tage flere hatte på. Især på min nuværende arbejdsplads (USA Tours) giver jeg god mening, da jeg kan varetage opgave for flere stillinger, og dermed reducerer lønomkostningen for firmaet.

Listen til højre for viser mine top kvalifikationer.

Digital Design 100%
UI/UX 90%
Marketing 90%
SEO + Google Analytics 75%
Wordpress 90%
Concept Development 80%
HTML/CSS 50%
  • Vi har haft Martin S. Nielsen ansat fra 18. september 2015 – 31. januar 2016 som digital designer. Martin har et godt øje for enkelt og stilrent design, som er tilpasset det enkelte projekt. Han har en særlig stor passion for apps og andre digitale løsninger. Martin har levet op til vore forventninger, og hans positive indstilling til de stillede opgaver har været et stort plus – både for os og ikke mindst den enkelte kunde. Martin er en stille og rolig fyr, som er dygtig til at gribe nye udfordringer, sætte sig ind i nye områder og – ikke mindst – at engagere sig fuldt ud. Vi kan varmt anbefale Martin og hans faglige og menneskelige kvaliteter.

    Yvonne Küttemann Trade Expansion - Marketing Manager
  • Martin har primært arbejdet med www.paperturn.com inden for følgende områder: Grafisk arbejde, Strategi, Tekstforfatning, Opdatering. - Han har arbejdet med følgende software: Adobe Photoshop, Google Drive, WEB2IT CMS. Martin arbejder meget engageret og målrettet på de opgaver han har fået tildelt. Han har allerede stor grafisk flair og besidder en teknisk kunnen, som er høj. Martin arbejder med en hastighed som ligger noget over middel. Rent socialt er han hurtigt faldet til på kontoret, som en naturlig del af hverdagen. Han arbejder koncentreret og med godt humør. Er meget god til at give andre "plads", når der er travlhed. Jeg medgiver hermed Martin mine varmeste anbefalinger.

    Tommy Jepsen Web2it - Salgsdirektør / Medejer

Kontakt mig

Start typing and press Enter to search