Nordic Liquid Group

Med over 13 brands, der dækker tre lande, er Nordic Liquid Group en af Europas største specialister i barcatering og drikkevareragenturer. 

 

ZubarDubar

Siden 2006 har ZubarDubar fokuseret på høje standarder, de bedste kundeoplevelser og suveræn service. Deres lej en bar og lej en bartender koncepter bliver hvert år startskuddet for over 20.000 unikke fester. I dag er ZubarDubar repræsenteret i både Danmark, Spanien og Tyskland.

 

TenderCrate

TenderCrate er en Europas største databaser for cocktailopskrifter. TenderCrate giver dig mulighed for at søge blandt tusindvis af spændende cocktails og inspirerer bartendere til nye smagssammensætninger og teknikker. Hvad end du er nybegynder eller øvet, er der altid en cocktail, der matcher dit niveau.

 

Bargro

CaterCom er en online drikkevarergrossist. De er specialiseret i kundernes unikke behov og er Nordens eneste grossist, der kan tilbyde komplette løsninger inden for barcatering. Du kan derfor bestille og leje alt fra udstyr, glas, mobile barer og ingredienser til alverdens cocktails.

 

Isklart

I både Danmark, Spanien og Tyskland er Isklart en af de største leverandører af isterninger og knust is. Deres is er produceret af destilleret vand, og de arbejder altid med fokus på hygiejne og service. Isklart er de eneste på markedet, der kan levere isterninger og knust is inden for kun 6 timer.

 

Drafttails

Hos Drafttails tilbyder de highend drinks på fustage. Med fustagerne har alle mulighed for at være en professionel bartender for en aften, da cocktailene er færdigblandede og klar til at blive serveret. I Drafttails’ udvalg af cocktails finder du et udvalg af klassikere og nye, spændende smagsoplevelse.

 

DOK5000

Lige ved Odense Havn, i hjertet af Danmark, ligger DOK5000. Lokalerne danner ramme for et unikt mødested, der rummer alt fra konferencer, koncerter, teater og livets store fester. DOK5000 selskabslokaler er rustikke og charmerende, da bygningens indretning fra 1929 er blevet bevaret.

 

Gin Hass®

Gin Hass’ varemærke er ejet af Nordic Liquid Group. Med sin festlige farve og smag af syrlig lime og sød mango er Gin Hass blevet en af de mest populære cocktails i Europa. Cocktailen blev opfundet af den danske bartender Kim Hass, der også var meget til at udvikle den originale mangosirup, skræddersyet til Gin Hass.

 

Lej en Bartender

Hos Lej en Bartender finder du tre løsninger: lej en bartender, lej en bar og cocktailkurser. Derudover er der forskellige pakker, der matcher forskellige ønsker og behov. Lej en Bartender har eksisteret siden 2006 og har stor erfaring med at træne sine bartendere og servicere i hele Danmark.

 

KlarBar

KlarBar har solid erfaring med både store og små events, hvor de hjælper med alt fra totale og mindre omfattende barløsninger. Hos KlarBar kan du leje alt fra en enkelt bartender til dit event eller overlade al planlægning til dem med en komplet eventløsning.

 

Barschool

På Barschool uddanner de kommende bartendere til at blive de bedste i branchen. De stræber efter at give hver enkelt elev et solidt grundlag af kompetencer og viden om cocktails, service og salg gennem den grundige bartenderuddannele. Barschool er placeret på Mallorca, hvor hundreder af elever hvert år får en unik oplevelse for livet.

 

Let’s Cocktail

Vil du have en underholdende aften og lære de grundlæggende teknikker i cocktails? Så sker det hos Let’s Cocktail. Deres cocktail kursus er planlagt med fokus på, at du og de andre kursister skal få en sjov aften med en masse ny viden om cocktails, teknikker og historierne bag.

 

TenderBar

TenderBar tilbyder en fantastisk mobil cocktailbar. Deres løsninger er skræddersyet og passer derfor til dit specifikke event. Derudover har TenderBar en række samarbejdspartnere, der gør det muligt at give kunden de bedst mulige værtinder til festen.

 

Cocktail Festival

Cocktail Festival er et årligt event, hvor de åbner dørene til en storslået fest, fuld af lækre cocktails, høj musik og festglade gæster. Til årets Cocktail Festival møder du bartendere fra blandt andet ZubarDubar, Lej en Bartender og Barschool, der alle er klar til at mixe med største ekspertise.

 

Start typing and press Enter to search