Liste over mine projekter

Alle projekter starter med at få den nødvendige indsigt, og slutter hos brugeren. Imellem disse to punkter skabes der form, funktion, og et design der rammer målgruppen! Kontakt mig for yderligere spørgsmål her..

  • Vi har haft Martin S. Nielsen ansat fra 18. september 2015 – 31. januar 2016 som digital designer. Martin har et godt øje for enkelt og stilrent design, som er tilpasset det enkelte projekt. Han har en særlig stor passion for apps og andre digitale løsninger. Martin har levet op til vore forventninger, og hans positive indstilling til de stillede opgaver har været et stort plus – både for os og ikke mindst den enkelte kunde. Martin er en stille og rolig fyr, som er dygtig til at gribe nye udfordringer, sætte sig ind i nye områder og – ikke mindst – at engagere sig fuldt ud. Vi kan varmt anbefale Martin og hans faglige og menneskelige kvaliteter.

    Yvonne Küttemann Trade Expansion - Marketing Manager
  • Martin har primært arbejdet med www.paperturn.com inden for følgende områder: Grafisk arbejde, Strategi, Tekstforfatning, Opdatering. - Han har arbejdet med følgende software: Adobe Photoshop, Google Drive, WEB2IT CMS. Martin arbejder meget engageret og målrettet på de opgaver han har fået tildelt. Han har allerede stor grafisk flair og besidder en teknisk kunnen, som er høj. Martin arbejder med en hastighed som ligger noget over middel. Rent socialt er han hurtigt faldet til på kontoret, som en naturlig del af hverdagen. Han arbejder koncentreret og med godt humør. Er meget god til at give andre "plads", når der er travlhed. Jeg medgiver hermed Martin mine varmeste anbefalinger.

    Tommy Jepsen Web2it - Salgsdirektør / Medejer

Start typing and press Enter to search